Wij

Wij wonen in ons lichaam, ons eigen huis omgeven door andere huizen. We zijn verbonden met elkaar, we maken deel uit van een bepaald systeem via een verbindend energieveld.

In mijn praktijk staat samenwerken, samen voelen centraal. We vormen als het ware een systeem. Hierin is het belangrijk dat jij durft te onderzoeken en jouw levenservaring wilt delen. 
Ik bied jou mijn kennis, ervaring en liefde. De 5 A’s: Aandacht, Aanwezigheid, Adem, Aanraken en Anatomie zijn hierin belangrijke pijlers. De basis voor onze samenwerking is gelegd. Jij biedt mij de kans om mijn talent- verbindster- uit te dragen.
Een belangrijk onderdeel van de behandeling is de weefselherinnering. In jouw lijf liggen emoties, herinneringen, opgeslagen. Vaak zijn deze onbewust. We kijken hier samen naar, jij mag dit NU voelen. Bewustwording biedt ont-spanning in de breedste zin van het woord.

In de sessies pas ik verschillende technieken van aanraking toe -stevig en diep, soms zacht en subtiel . Daarnaast werk ik met adem, beweging, stretching, bodyreading en gesprekstechnieken -focussen, zelfonderzoek, technieken uit systemisch werk. Samen kijken we welke het beste bij je past.