Het

Bij de praktijk voor Rebalancing en fysiotherapie kan je terecht voor lichamelijke e/o emotionele klachten.

Een sessie duurt 90 minuten. Soms maken we op jouw verzoek een afspraak voor 60 minuten. Aan de hand van jouw klachten stel ik een behandelplan op en samen bepalen we hoeveel sessies jij nodig hebt. Hier spelen verschillende factoren een rol zoals jouw hulpvraag, jouw klacht en wat wij gedurende de behandelingen samen tegen komen.

Er zijn verschillende zorgverzekeringen die de sessies geheel of gedeeltelijk vergoeden. Kijk daarvoor in jouw polisvoorwaarden bij alternatieve therapie. Een sessie kost € 90,00 voor 90 minuten.  Voor een sessie van 60 minuten betaal je € 65,00. En een korte sessie kost € 45,00 voor 45 minuten. De kosten voor een verlengde sessies worden van te voren met je afgesproken. Er zijn verschillende zorgverzekeringen die de sessies geheel of gedeeltelijk vergoeden. Kijk daarvoor in jouw polisvoorwaarden bij alternatieve therapie.

Op www.lvnt.nl vind je ook een overzicht van alle zorgverzekeraars. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.
Naast sessies kan je bij mij ook terecht vooryoga les en de begeleiding van vasten en reinigingsweken. 
Wil jij hier meer informatie over, neem dan contact met mij op.
Annulering: 
Indien je tot 24 uur van te voren annuleert, breng ik geen kosten in rekening. Binnen 24 uur breng ik de gehele kosten in rekening.
Licentie nr. LVNT: 08.019
Licentie nr. RBCZ: 174319R

Ik ben aangesloten bij SCAG. Je kan rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding bij eventuele klachten. Ik voldoe hiermee aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), maar bovenal draagt ik bij aan de kwaliteit van zorg.